x LUK
Søg
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Dansk produceret
& dansk kvalitet


Firmaet flyttede fra Sallinglunde til Nr. Broby i 2005, til nye og større produktionsfaciliteter, hvor vi i dag har et 16 mtr. højt silotårn, som rummer 160 tons tempererede råmaterialer.

I november 2016 fusionerede Polysan A/S med en anden polymerbetonfabrik Polyflex ApS, hvor produktionen blev bibeholdt i Broby.


I starten af 2021 fik Polysan A/S IBF A/S ind som hovedaktionær

Esben Wibholm valgte i midten af 2022 at prøve nye udfordringer, herefter er Mogens Rosenkilde indtrådt i virksomheden som direktør.

Firmaets daglige drift ledes dog fortrinsvis af Salgsdirektør Villy Sørensen og Salgschef Anne Mette Brandenburg, som med sine 35 år i branchen er særdeles branchekendt.

Hvad laver vi

Polysan fremstiller en lang række produkter til bygge- og landbrugssektoren i stærk polymerbeton. Alt produceres på vores fabrik i Nr. Broby på Midtfyn. Vores produkter distribueres til en lange række lande. Polysans produkter distribueres også gennem de fleste tømmerhandler, VVS-grossister og staldinventar firmaer.

Vi fremstiller bl.a. produkter til landbrug, afløbsrender, riste, trappetrin og gesimser m.m..

Vi leverer vores produkter både som standardløsninger og specialprodukter med korte leveringstider.

Vi tager på messer med vores produkter, hvor det er muligt at opleve en Polysan udstilling. Her kan man se og føle vores produkter. Dette giver det bedste indtryk af, hvor høj en kvalitet vores produkter er – Kommende Polysan udstillinger kan ses her.

Det går vi op i

Vi, hos Polysan, lægger stor vægt på en tæt kundekontakt. Vi har et moderne produktionsapparat, og vi er derfor en fleksibel samarbejdspartner. Vi stræber efter at gøre vores kunder tilfredse. Dette gør vi bl.a. ved at yde specialiseret rådgivning, som er med til at skabe et trygt og godt samarbejde.

Udover vi selvfølgelig går op i vores kunder, så går vi også op i at støtte gode formål. Vi har derfor valgt at give vores støtte til Kræftens Bekæmpelse, Familier med kræftramte børn og Parasport Danmark. Det synes, vi giver mening.